2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Samenvatting PSV – Valencia (0-2).

 1. Hammer

  wanneer zegt nou iemand eens tegen die Manolev dat hij een verdediger is en geen vleugel aanvaller? Deze jongen gooit elke keer weer alles op zijn kop om naar voren te gaan, daardoor blijft toivonen achter in staan en staat hij met zijn gepriegel aan de andere kant.
  ook is er duidelijk een verschil te zien tussen de oude garden en de nieuwe garden. de oude garden ziet er nog steeds moe en aangeslagen uit. p.s. gelukkig gaat met de nieuwe garde de bal wel de goeie kant op, vooruit dus. :)

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Ik vind Manobef een goede speler voor Feyenoord maar toch niet voor PSV :)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>