Brilstand in de rust tegen Valencia.

In een zeer matig duel tegen Valencia staat het na 45 minuten spelen 0-0. Dat komt absoluut niet door het sterke optreden van de verdediging, maar meer aan gebrek aan scherpte bij de tegenstander. Dat we nog niet gescoord hebben heeft toch te maken met het gebrek aan een balvaste spits. Nu moeten Wijnaldum en Toivonen de ballen van achteren gaan halen aangezien onze verdedigers niet kunnen opbouwen, en moet Lens in zijn eentje zorgen voor het behoud van balbezit. En dat lukt hem niet.

Voorlopige conclusie: er moeten enkele spelers nog enorme stappen maken om weer een beetje op niveau te komen (zoals Lens en Manolev), en er moet nog flink gewerkt worden aan automatismen. Maar dat is niet zo gek in de voorbereiding.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Brilstand in de rust tegen Valencia.

  1. Ron

    De aankopen zijn goed… Maar de rest???

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>