Beperkingen PSV worden duidelijk zichtbaar.

De eerste nederlaag van dit seizoen is een feit. PSV verloor door doelpunten in de slotfase met 2-0 van Valencia. Nou was dat op zich niet zo erg, maar hoe de goals vielen was weer beschamend. Zo verloor bij de 1-0 Engelaar (2.50 meter) op kinderlijke wijze zijn kopduel, waarna zowel Marcelo als Manolev verkeerd stond opgesteld en een man zomaar lieten weglopen. Bij de tweede was zelfs niet eens duidelijk of de verdedigers die spits wel hadden zien staan.

Aan de andere kant was er eigenlijk maar één grote kans, voor Wijnaldum, maar de bal sprong vlak voor zijn voet op. Dit was in een periode waarin PSV af en toe heerlijk combineerde, met name op het middenveld. Met een tempo wat we eigenlijk alleen van Barcelona gewend zijn dartelden Strootman, Wijnaldum, Toivonen en Labyad over het veld. Maar die afronding hè, daar ontbreekt het aan.

Het is goed om te weten dat PSV nog bezig is met een verdediger en een spits, want zonder die twee gaan we louter dit soort wedstrijden zien. PSV heeft de wedstrijd onder controle, combineert lekker rond tot het strafschopgebied, maar wordt niet echt gevaarlijk. Paar blundertjes van onze verdediging en we gaan weer met een nederlaag naar huis. Dus Brands: actie!

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Beperkingen PSV worden duidelijk zichtbaar.

 1. Bas Pepers

  Amen!

    /   Reply  / 
 2. Hoodini

  Wat bas zegt!

    /   Reply  / 
  1. Paul

   krijg nou wat Ik dach toch dat je allang overleden was,in het water met de boeien omwwwwhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

     /   Reply  / 
 3. Paul Postuma

  Dat was vorig jaar ook al zichtbaar.

    /   Reply  / 
 4. Kopuh

  Dus: kopuh kopuh kopuh. Nieuwe verdediging en een spits; eindresultaat: een nieuw team samengesteld uit de subtop van nederland.

    /   Reply  / 
 5. Jonatoch

  Met een tempo wat we eigenlijk alleen van Barcelona gewend zijn dartelden Strootman, Wijnaldum, Toivonen en Labyad over het veld. Maar die afronding hè, daar ontbreekt het aan??? Hahahahahaha!!!!! Yeah right!

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Heb je het gezien? Ik heb af en toe m’n ogen uitgekeken.. bizar snel combinatiespel.

     /   Reply  / 
  2. Hahaha

   Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

     /   Reply  / 
  3. Paul

   en ze dartelen nog vrolijk als barcelona over het veld,wijnaldum strootkerel,en toibonen,bij loreet de mar linksaf richting Callella in de Disco

     /   Reply  / 
 6. Berthie

  Elham en alex

    /   Reply  / 
 7. wijnands hm

  Nou zeg wilt PSV met deze spelers kampioen worden,dat geloof je toch zelf niet.Ik ben er eerlijk in PSV heefd vele betere spelers laten weggaan als dat zij terug hebben gekregen.Ik vindt dat PSV tegen over vorig seizoen erg verzwakt is.Dus nou heren een KAMPIOENSCHAP voor deze selectie vergeet het maar en vooral niet onder dhr RUTTEN dit zal niks worden.

    /   Reply  / 
 8. noortuk

  wat een reacties weer terwijl er nog geen wedstrijd gespeeld is in de eredivisie…ik weet het niet hoor maar het is nu VOORBEREIDING…..dus tijd om een team samen te smelten en automatismen tot wasdom te laten komen…en de transferperiode is nog niet voorbij dus wie weet komen er nog een spits en een verdediger..anders bellen ze maar…ik weet zeker dat ik er meer intrap dan berg

    /   Reply  / 
 9. Paul

  SAMENSMELTEN,IK DACHT DAT DAT HEETTE.HOMOGEENelftal.bassie en adriaan tuk,nooortuk

    /   Reply  / 
 10. Ron

  Jona, je ogen uitgekeken? Kijk een x een wedstrijd van Twente of Ajax. Dan kun je dat vaker zien…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>