PSV oefent in Spanje tegen Anderlecht.

Trainingskampen, ik vind het altijd een beetje overbodige luxe, vooral bij een club in geldnood. Zeker als je dan ook nog naar Zuid-Afrika wil, zoals PSV. Gelukkig ging dat niet door, en gaan we gewoon weer gezellig naar La Manga (Spanje).

Daar zal PSV aantreden tegen de landelijke tweede divisie-club Cartagena (bekend bij iemand?) en tegen Anderlecht (bekend van de thuisblamage van Ajax vorig jaar). Misschien Ibi nog even opzoeken als we er toch zijn? Daarvoor zal er trouwens een oefenwedstrijd gespeeld worden tegen Telstar.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV oefent in Spanje tegen Anderlecht.

  1. Jan Klaasen

    Ik heb het gevoel dat psv het moeilijk gaat krijgen de rest van het seizoen zonder Afellay, de belangrijkste schakel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>