D-Day voor Huub Stevens

Komende zaterdag zit Huub Stevens voor het laatst op de trainersbank bij HSV. Niet alleen door het afscheid van de coach is de wedstrijd beladen, ook staat er nog heel wat op het spel voor de Noord-Duitsers; bij winst plaatsen ze zich net als vorig seizoen voor het UEFA-Cup toernooi.

Huub Stevens heeft vanaf volgende week alle tijd om zich voor te bereiden op zijn nieuwe baan bij PSV. Dit weekend zal hij nog alles uit de kast moeten halen om een UEFA-ticket voor HSV binnen te slepen. De huidige nummer 5 van de Bundesliga zal daarvoor in ieder geval bij de eerste 6 moeten eindigen. De concurrentie is echter groot, want zowel de huidige nummer 6 Wolfsburg als de nummer 7 Stuttgart hebben evenveel punten als HSV. Eén van de drie clubs zal het UEFA-Cup toernooi dus mislopen. Bij winst is HSV zeker van plaatsing, bij een andere uitslag is de ploeg van Stevens afhankelijk van de uitslagen bij Stuttgart – Arminia Bielefeld en Borussia Dortmund – Wolfsburg.

Mocht Huub Stevens het UEFA-ticket voor HSV zeker stellen, dan sluit hij daarmee een periode van bijna twee seizoenen met succes af. De Hamburgers zien hem daarom ook niet graag vertrekken, maar hebben er wel begrip voor dat hij de trein naar zijn oude liefde in Eindhoven niet kan laten passeren.

meer: Huub Stevens | Buitenlands voetbal


Best bekeken april 2008:
Huntelaar naar PSV
Jack van Gelder: 'Gomes is een aansteller'
PSV nadert Europese top 10

Best bekeken 2008:
FILMPJE: Ruud neemt 'm ineens op de slof, prachtig!

Best bekeken 2007:
Italiaanse presentatrice uit de kleren

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

 

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “D-Day voor Huub Stevens

 1. Franny van Schoonderwalt

  Hallo!
  Hopenlijk leest u dit ook echt zelf!!! Ik ben op zoek naar uw boek….voor mijn vader zn verjaardag. Niks ongewoons…maar volgens mij kent u mijn ouders nog persoonlijk. Zij hebben heeeeeeeeeel lang bij PSV in de kassa gezeten. Mijn ouders zijn Piet en Riky van Schoonderwalt. Het boek is voor zn verjaardag op 21 september….leuk zou het zijn er n handtekening of zo in te hebben. Ze hebben t vaak over u!!
  Zou dat mogelijk zijn?? Mijn tel is 0628260786
  Hopenlijk n reactie
  Liefs Franny

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>