POLL: PSV veruit favoriet tegen Fiorentina

Ondanks het matige spel van afgelopen weekend tegen NEC, gaat PSV volgens een poll op sportweek.nl vanavond een goed resultaat neerzetten in Florence. 83% van de mensen die aan de poll meededen denkt dat de landskampioen minimaal gelijkspeelt. Slechts 17% denkt dat Fiorentina een maatje te groot is voor PSV.

De wedstrijd wordt vanavond vanaf 19:52 uur uitgezonden op RTL 7. Voor de PSV fans die RTL 7 niet kunnen ontvangen, ook de Belgische nationale zender Sporza (Canvas) zendt vanavond vanaf 20:35 uur het UEFA Cup duel live uit.

meer: UEFA Cup


Best bekeken 2008:
FILMPJE: Ruud neemt 'm ineens op de slof, prachtig!

Best bekeken 2007:
Italiaanse presentatrice uit de kleren

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “POLL: PSV veruit favoriet tegen Fiorentina

 1. BrutusNL

  Uhm, 0-0 een goed resultaat? Ik zou zeggen dat 1-1 misschien nog een goed resultaat is, want dan heb je een uitdoelpunt, maar 0-0 lijkt me na verliezen toch de minste uitslag. Feit is natuurlijk wel dat 83% er vanuit gaat dat PSV niet verliest!!!

    /   Reply  / 
 2. Jawel

  ja en wat heb je daar aan dat 83% denkt dat psv niet verliest?helemaal Niks..
  Hoeveel % van de voetbalkenners dacht aan het begin van het seizoen dat az kampioen zou worden? heel veel en waar staan die nu?
  al die Polls zijn allemaal Onzinnig..en waarschijnlijk kunnen de meeste mensen die aan die poll mee gedaan hebben nieteens 5 spelers van fiorentina opnoemen(en uit het hoofd he dus zonder het op te zoeken) dus wat is Hun oordeel dan nog waard?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>