Fiorentina lijdt duur verlies

Fiorentina heeft in de Serie-A een dure nederlaag geleden. De UEFA Cup-tegenstander van PSV verloor dit weekend met 3-1 bij directe concurrent Udinese. Door het verlies staat de club uit Florence nog wel op een vierde plaats in de Italiaanse competitie, maar is het gat met de nummer 5 (datzelfde Udinese) geslonken tot drie punten. De vierde stek in de Serie-A geeft recht op een plaats in de voorrondes van de Champions League, de 5e plaats speelt in het UEFA Cup toernooi.

meer: UEFA Cup | Buitenlands voetbal


Best bekeken 2008:
FILMPJE: Ruud neemt 'm ineens op de slof, prachtig!

Best bekeken 2007:
Italiaanse presentatrice uit de kleren

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>