Dick Advocaat wint van Belgen

Dick Advocaat heeft met zijn FC Zenit uit St. Petersburg een goede kans om verder te bekeren in de UEFA Cup. De Russische club van de voormalig oefenmeester van PSV won donderdagavond in eigen huis met 3-0 van Standard Luik.

Russisch international Andrej Arsjavin zorgde in de 38ste minuut voor de 1-0 en in de 60ste minuut voor de 2-0 voorsprong. De Zuid-Koreaan Dong-Jin nam in de 85ste minuut de derde treffer voor zijn rekening en zorgde voor de uiteindelijke 3-0 eindstand.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>