Transfer Matavz in de maak

(foto: @TimMatavzDaily)

Rusland lijkt de nieuwe thuisbasis voor Tim Matavz te worden. Rubin Kazan heeft inmiddels een (mega)bod van 7,8 miljoen op de Sloveen gedaan. Daarmee komt er mogelijk snel een einde aan het PSV-tijdperk van de spits.

Woensdagavond bevestigde technisch manager Marcel Brands dat de Russische grootmacht inderdaad een fors geldbedrag voor Matavz over heeft.


Verkoop niet tegen te houden
De beste optie voor PSV is om Matavz te laten gaan. Het kan namelijk forse winst boeken. Matavz werd in 2011 voor 5,2 miljoen gekocht van FC Groningen. In de 2,5 jaar dat de Sloveen bij PSV speelde, maakte hij zijn belofte nooit waar.


En die tijd is zeker nodig, want huurlingen Park, Ruiz en Rekik keren aan het eind van het seizoen vermoedelijk terug naar respectievelijk Queens Park Rangers, Fulham FC en Manchester City. Geld is dus goed bruikbaar.

Supporters: JA
Ook de PSV-supporters rouwen niet om het aanstaande vertrek van Matavz.


Wat vinden jullie?

PSV moet Matavz verkopen

Loading ... Loading ...

 

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>