Brands polste Jozy Altidore

(foto: Diego Valenzuela)

Het had zomaar kunnen gebeuren dat Jozy Altidore zich sinds dit weekend PSV’er mocht noemen. Vrijdag polste technisch manager Marcel Brands de Amerikaan, die afgelopen zomer AZ verruilde voor het Engelse Sunderland, voor een rentree in de Eredivisie. ”Maar dat was alleen voor het geval er iets met een van onze spitsen zou gebeuren”, aldus Brands tegenover AD.

Voor Altidore had zijn – tot op heden teleurstellende – Engels verblijf dus van korte duur kunnen zijn. Maar zowel Matavz als Locadia bleven in Eindhoven, waardoor Brands de Amerikaan weer kon afbellen. “Het is vaak wisselen om het wisselen en daar ben ik geen voorstander van. Een nieuwe speler moet echt een verbetering zijn”, voegde Cocu eraan toe.

Wie weet komende zomer..

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>