Einde aan soap Zanka: gewoon PSV’er

(foto: @Mzanka)

Aan de ‘Zanka-soap’ is donderdagavond een einde gekomen. Na Marcel Brands heeft ook trainer Philip Cocu aan de verdediger laten weten dat hij niet weg mag. Daarmee is een transfer naar FC Kopenhagen definitief van de baan.

De afgelopen weken maakte Mathias ‘Zanka’ Jörgensen kenbaar meer te willen spelen. Eindhoven verlaten lag voor de hand, maar al snel werd duidelijk dat PSV niet één-twee-drie meewerkte. Begin deze week werd de belangstelling van Kopenhagen serieus, maar concreet werd het echter niet.

Voor Zanka betekent het komende half jaar opnieuw toekijken en hopen op dat éne kansje. Dat de Deen niet blij was, liet hij even weten op Twitter.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>