Soap rond Zanka duurt voort

(foto: Pechke)

Mathias Zanka Jörgensen krijgt mogelijk toch zijn zin. Waar PSV-Blog.nl maandagmorgen berichtte dat Cocu de verdediger niet kwijt wil, daar liet Thijs Slegers maandagavond in VI weten dat de kans groot is dat de Deen toch de deur achter zich dichtgooit in Eindhoven. Vraag is nu wanneer de miskoop van PSV definitief gaat.

Zanka werd anderhalf jaar geleden aangetrokken en gold als ‘groot belofte’, maar wist nooit een basisplek te veroveren. In de winterstop gaf de verdediger al aan weg te willen. Uitgerekend FC Kopenhagen hoopt de lange Deen terug te halen. De nummer drie van de Deense competitie deed daarom maandag een bod van € 400.000, maar PSV wil het dubbele.

Doorstromen Koch of aankoop?
Met het mogelijk vertrek van Zanka worden er natuurlijk namen genoemd die het hart van de defensie moeten versterken. Veel PSV-supporters zien graag dat Jong PSV’er Menno Koch doorschuift naar de selectie, maar ook Roel Brouwers, Darryl Lachman en Ramon Leeuwin worden genoemd. Nou niet bepaald namen waar je U tegen zegt. Het is dus even afwachten, maar als één van die drie komt, zit je weer in dezelfde situatie. Geef de jeugd een kans. Koch lijkt me beter dan alle drie. En wie denkt van niet, laat het hem maar lekker bewijzen. Kom op Cocu, los je belofte in. De jeugd is de toekomst!

Wie is een geschikte vervanger voor Zanka Jörgensen?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>