Zanka nog minimaal half jaar PSV’er

(foto: @Mzanka)

Duidelijkheid voor Mathias Zanka Jörgensen: de deur voor een transfer is definitief gesloten. Dat liet het PSV-bestuur hem maandagmorgen weten. Daarmee is de Deen meteen veroordeeld tot nog een half jaar bankzitten in Eindhoven. 

Tijdens het trainingskamp op Gran Canaria liet de centrale verdediger blijken het liefst zo snel mogelijk weg te willen uit Eindhoven. Reden: hij vindt zichzelf niet minder dan Bruma en Rekik en wil aan spelen toekomen. FC Kopenhagen wilde de verdediger terughalen naar Denemarken, maar PSV werkt daar voorlopig nog niet aan mee.

“Wat mij betreft, gaat er niemand meer weg en houden we de groep bij elkaar. Waar zou je nu nog zo gauw een verdediger vandaan moeten halen?” Ook Brands is die mening toegedaan. “Rekik en Bruma staan op scherp en er kunnen ook blessures komen. De interesse van FC Kopenhagen is ook niet zodanig, dat ik denk dat het tot een transfer gaat komen. Komende zomer is de situatie wellicht anders”, aldus beiden tegenover De Telegraaf.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>