Bryan Ruiz is binnen!

(foto: voetbalzone)

PSV-Blog.nl berichtte vrijdag al dat PSV met Fulham sprak over de tijdelijke komst van Bryan Ruiz, zondag maakte beide clubs bekend dat de Costa Ricaan definitief op huurbasis naar Eindhoven komt. Een verademing voor veel PSV-fans.

De 28-jarige Ruiz, die bij FC Twente wekelijks de sterren van de hemel speelde, was dit seizoen overbodig bij Fulham. Maar eigenlijk al sinds zijn vertrek naar Londen, heeft Bryan – zoals zijn voetbalnaam is – niet kunnen overtuigen. In Eindhoven hoopt de aanvaller, die Fulham zo’n dertien miljoen euro kostte, weer furore te maken.

Met de komst van Ruiz heeft Marcel Brands uitstekend werk verricht. Waar veel betwetertjes klagen over het werk van de technisch manager van PSV, is het hem toch gelukt om Real Betis en het HSV van Bert van Marwijk af te troeven. Well done, Marcel.

Mogelijk dat Ruiz begin komende week al aansluit bij de selectie van PSV. Minder goed nieuws is dat het nog onduidelijk is wanneer de Costa Ricaan zijn debuut in Eindhoven maakt; er moet eerst een werkvergunning worden aangevraagd. Hopelijk is de rappe aanvaller er in de wedstrijd tegen Ajax, die volgende week zondag plaatsvindt, al bij. Ruiz vs. Blind… Heerlijk!

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>