Bryan Ruiz mogelijk nieuwste aanwinst

(foto: voetbalprimeur)

Goed nieuws vanuit Spanje! De kans is groot dat Bryan Ruiz naar Eindhoven komt. PSV is met Fulham in gesprek om de oud FC Twente-speler de rest van het seizoen te huren. Maar er zijn meer clubs die azen op de Costa Ricaan. 

Zo heeft PSV hevige concurrentie van het Spaanse Real Betis. De hekkensluiter van de Primera Divison hoopt met de multifunctionele Bryan de weg naar boven in te slaan. Aan Voetbal International laat technisch manager Marcel Brands weten dat PSV inderdaad in gesprek is met Fulham om de rappe speler tijdelijk over te nemen, maar dat er nog meer clubs geïnteresseerd zijn in de aanvaller.

Laten we hopen dat Bryan Ruiz kiest voor PSV. Er valt immers meer te halen dan bij Real Betis. De kans is dus groot dat de oud Tukker zijn rentree op de Nederlandse velden maakt. Nog even geduld hebben.

Wat denken jullie? Is Bryan Ruiz dé geschikte speler die PSV in de tweede seizoenshelft aan punten moet helpen?

Welke aanvaller moet absoluut naar PSV?

  • Ola Toivonen (30%)
  • Milan Jovanovic (19%)
  • Ik heb werkelijk geen flauw idee (16%)
  • Iemand anders (plaats naam als reactie) (13%)
  • Henke Larsson (8%)
  • Gabriël Hauche (7%)
  • PSV heeft geen extra aanvaller nodig (7%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>