PSV wil Maher en Narsingh.

Marcel Brands gaat deze zomer lekker verder waar hij vorig seizoen is gebleven: het opkopen van groot Nederlands talent. En zo kan het dus dat PSV zich op een dag zowel bij AZ als Heerenveen meldt voor twee Oranje-klanten. De na het vertrek van Labyad (gaan we maar even vanuit) zwaar onderbezette rechterflank kan natuurlijk uitstekend ingevuld worden door Luciano Narsingh. De EK-ganger maakte Bas Dost in zijn eentje topscorer en pikte zelf ook nog 8 doelpunten mee. Ideaal voor een speler als Matavz dus. Als je dan voor beide posities nog Lens achter de hand hebt mag je toch niet klagen.

Dan naderen er nog een paar vertrekken, zoals die van Engelaar en Toivonen. De eerste is natuurlijk al meer dan opgevangen door het aantrekken van Mark van Bommel, en er kan in de vorm van Markus Henriksen van Rosenborg nog een bijkomen. Dit zijn echter geen nummers 10. Bij een vertrek van Toivonen zou dan ook Wijnaldum op zijn positie terecht komen. Gelukkig heeft de PSV-directie ook ingezien dat Gini daar (nog) niet klaar voor is. Bovendien hebben we verder geen spelers (aangezien ook Labyad weg is) die op de 10 kunnen spelen. En dus checken we even welk aanstormend talent binnenkort van belang gaat worden voor Oranje… oja, Adam Maher. Het is weinig origineel, net als Narsingh, maar natuurlijk wel een versterking voor PSV. AZ vraagt echter 12 miljoen waar ik persoonlijk denk dat de helft marktconform is.

Spannende dagen dus, want Manolev vertrekt waarschijnlijk ook nog (blijkbaar hebben ze bij Stuttgart geen Youtube) dus daar zal ook nog een vervanging voor komen. Mochten daarnaast Maher, Narsingh en Henriksen gehaald worden en de rest blijft bij PSV, dan hebben we een topselectie. En, in tegenstelling tot vorig jaar, een toptrainer, en dát gaat het verschil maken.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “PSV wil Maher en Narsingh.

 1. Hammer

  Allemaal leuk en aardig maar dit is het zelfde verhaal als vorig jaar. Vorig jaar werd de verdediging ook over het hoofd gezien. Ik zou liever wat meer geld in een super centrale verdediger steken.(type Alex)

    /   Reply  / 
  1. hendrik

   dat is waar ,we hebben het alleen maar over middenvelders,maar daar hebben we een hele rits van zeker als die henriksen van rosenborg er ook nog bij komt.de zwakheid vorig jaar was de achterhoede en daar wordt verder niets mee gedaan.

     /   Reply  / 
 2. wil de Bruijn

  Ik moet nog zien dat Narsingh komt, het gaat allemaal te lang duren vind ik. als PSV afhankelijk is van de verkoop van spelers voordat ze nieuwe spelers kunnen kopen, dan denk ik dat ze te laat komen,en er een andere club met meer middelen mee van door gaat. Maar hoop doet leven zullen maar zeggen.We zien wel waar het schip strand.

    /   Reply  / 
 3. debestevanallemaal

  Ik denk dat zijn zaakwaarnemer de boel uitknijpt en dat ie gewoon op het laatste moment naar het buitenland gaat.
  zowel psv als ajax gaan naast de pot grijpen las gisteren op een voetbalsite dat er nu ook concrete interesse is van QPR en in engeland liggen de salarissen net ff wat hoger

    /   Reply  / 
 4. debestevanallemaal

  weet je wat grappig is aan psv die roepen ieder jaar wat ze wel allemaal niet willen kopen maar tegelijkertijd roept de financieel directeur dat er eerst geld vrij moet komen
  ik zie het maar zo als je geld voor een volkswagen te besteden heb dan kun je wel een ferrari willen maar die komt er dan toch echt niet dus kun je beter je mond houden en het doen met de mogelijkheden die haalbaar zijn
  maar ja tis niet ver van de efteling vandaan en daar geloven ze ook in sprookjes

    /   Reply  / 
 5. Hahaha

  Ja als je zelf geen talenten hebt dan moet je ze weer gaan kopen he. Maar dat hebben de trouwe supporters van PSV allang geacepteerd dat ze nooit talenten hebben gehad. Dit is de winkel van sinkel kopen kopen kopen en laat de waterkraan maar wijter lopen de platte kar laten we weer wijter roesten en de gemeente mag het weer gaan ophoesten.

    /   Reply  / 
  1. Paul

   whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

     /   Reply  / 
 6. Paul

  groeit het geld bij psv weer onder het gras,geen CL,maar wel blijven kopen

    /   Reply  / 
 7. Paul

  Matavz gaat heus niet beter voetballen door Narsingh,,zoals Theo op tv al zei Matavz is een dooie voetballer zonder enige uitstraling.punt

    /   Reply  / 
 8. Ron

  Vrienden van PSV: er zit een gast op ons Ajax blog… Genaamd “oog”… Die beweerd het volgende:
  “Overigens ben ik niet Jona. En gebeurt er idd weinig daar in die blog. Zou ik beter doen.”
  Hebben jullie een baantje hier voor hen?? Blijft ie bij ons weg… Please??

    /   Reply  / 
 9. Paul

  Fc Twente gaat een bod uitbrengen van 5 Miljoen euro.

    /   Reply  / 
 10. Ron

  Op wie??

    /   Reply  / 
 11. gold account

  Marcel Brands gaat deze zomer lekker verder waar hij vorig seizoen is gebleven: het opkopen van groot Nederlands talent. En zo kan het dus dat PSV zich op een dag zowel bij AZ als Heerenveen meldt voor twee Oranje-klanten. De na het vertrek van Labyad (gaan we maar even vanuit) zwaar onderbezette rechterflank kan natuurlijk uitstekend ingevuld worden door Luciano Narsingh. De EK-ganger maakte Bas Dost in zijn eentje topscorer en pikte zelf ook nog 8 doelpunten mee. Ideaal voor een speler als Matavz dus. Als je dan voor beide posities nog Lens achter de hand hebt mag je toch niet klagen.

    /   Reply  / 
 12. gold price

  Ik vind het een keuze tussen een links en rechtsbuiten. Elia heeft al bewezen een wedstrijd te kunnen maken. Maar verdedigd vaak slecht mee.Met Boerrigter heb je iemand staan die minder snel weg is denk ik, maar wel een hogere topsnelheid. Daarbij is die bijna 190 en sterk.(Verdedigd best aardig mee.) Qua koppen zou ik hem dan ook vaker bij de 2e paal zien. Dus dan kijken we naar links. Gaat Elia daar zijn draai vinden en zijn potentie benutten? Hij heeft natuurlijk de voorkeur voor de valse linksbuiten positie. Narsingh heeft bewezen dat hij als rechtsbuiten goede voorzetten geeft en zeer gevaarlijk is. Verder hebben wij daar onze man van 16 miljoen staan, de 24-jarige Sulejmani. Die zichzelf volgens mij no way terug in de basis knockt, dus zou vertrekken als een natte handoek die net terug is van een blessure. Dat is dus een pijnlijk en prijzige keuze. Of het dus een kwaliteitsding is weet ik niet. Maar een brede selectie hebben is wel goed, zoals we dit seizoen hebben kunnen zien. Al is het aan de andere kant ook voor een team van groot belang dat er een rolverdeling is. Ik zou zeggen niet te veel wijzigen en werken aan de synergie zoals de Boer eigenlijk al behoorlijk doet. Daarin denk ik dan ook dat bijvoorbeeld Aisatti een geval is dat je als publiek moeilijk kan beoordelen. Let maar eens op het juichen/lichaamstaal van Eriksen en Vertonghen na de vorige wedstrijd. Wat in zo’n groep speelt is lang niet zo inzichtelijk als dat het vaak lijkt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>