Matavz kost PSV voorlopig maar 5.5 miljoen.

Marcel Brands heeft de onderhandelingen gewonnen van Hans Nijland, dat mogen we nu toch wel constateren. Zou Groningen eerst 10 miljoen vragen, later werd dat bijgesteld naar 7 miljoen en uiteindelijk hoeft PSV maar 5.5 miljoen over te maken naar Groningen. That is, als we dit jaar Champions League halen dan komt daar nog een half miljoen bij. Ter vegelijking: Koevermans kostte bijna 7 miljoen, verdiende meer en was ten tijde van zijn transfer al 28 jaar!

Tiny Sanders grijzend over de onderhandelingen met ‘meesteronderhandelaar’ Nijland: ‘als iemand wil draaien, moet je hem de ruimte geven om te draaien.’ Daarmee bedoelt Tiny dat PSV Groningen onder tijdsdruk heeft gezet door niet te voldoen aan de vraagprijs, en de Noorderlingen daarvoor uiteindelijk zijn gezwicht door hun vraagprijs nog flink omlaag te gooien. Dus, eerlijk is eerlijk, het heeft ontzettend lang geduurd, maar het gevolg is wel dat we voor een zacht prijsje een prima spits hebben binnengehaald. En dat terwijl velen, waaronder ik, toch dachten dat Brands alleen maar de hoofdprijs kon betalen. Niets blijkt dus minder waar, en we mogen toch wel concluderen dat we met deze selectie de komende 5 jaar gewoon minstens 3 keer landskampioen móéten worden. Chapeau, Marcel!

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Matavz kost PSV voorlopig maar 5.5 miljoen.

 1. Guus, Venlo

  Ik ben erg blij met Marcel Brands!
  het gehele aankoopbeleid + dit artikel onderstrepen dat nogmaals.

  Ik snap al het commentaar (op sites zoals voetbalzone) op Marcel echt niet. Alhoewel ik me bedenkt dat op die bewuste site heel veel (arrogante) supporters van die smerige club uit de hoofdstad zitten.

  Zoals onze psv blogger al aangeeft, van deze selectie kunnen we de komende jaren genieten. Mocht Toivonen, Mertens of Strootman weggekocht worden zullen we winst maken en ons maar op een of twee posities te versterken. (met jeugd of gerichte aankopen)
  En hier vertrouw ik Meneer Brands volledig in!

  Ben benieuwd hoe de gemiddelde voetbaljournalistiek over psv gaat praten, die smerige ajaxbril krijgen we er helaas nooit af.

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Net als die wc-bril van PSV :)

     /   Reply  / 
 2. rg

  ha ha ha ha ha ha ha calimero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 3. dun dorrus

  ze hebben weer geld dus ze gaan weer kopen

    /   Reply  / 
 4. Robin

  Beste Guus,

  Helaas bespeur ik nog steeds kinderachtige en een zeer laag IQ bij u en uw mede supporters. De stelling die u geeft 3x in 5 jaar kampioen worden vind ik toch wel vrij arrogant overkomen iets wat u en mede supporters de ajax kant verwijten. Dus ik vraag u bij deze vriendelijk de mening over de Ajax supporters wat bij te stellen en eerst naar u zelf te kijken.
  Mvg,

  een neutrale supporter

    /   Reply  / 
  1. -------

   Robin
   1 AJAX WIL NIET GEHOLPEN WORDEN DOOR UN TEGEN STANDER AJAX WIL HET GEWOON OP EIGEN KRACHT DOEN DENK MAAR GOED NA OO NEE DAT KAN JIJ NIET WANT JOU PSV BRIL LAAT DAT NIET TOE

     /   Reply  / 
  2. Jona

   Volgens mij is dat niet arrogant. Als je ziet dat PSV de laatste twee jaar het kampioenschap telkens in eigen hand had maar gewoon net faalde, en je ziet dat alle zwakke posities (behalve rb) sterk zijn verbeterd met jonge jongens, én je weet dat Rutten vertrekt volgend jaar, dan ben je gewoon verplicht om weer een reeks neer te zetten als in 2005/2008. Nou is dat misschien niet haalbaar, maar ik vind dat je met zo’n talentvolle groep 3 van de 5 keer kampioen moet worden. Of dat nou ingekocht is of niet, het is gewoon onze prima selectie nu.

     /   Reply  / 
   1. Hahaha

    Mee eens PSV heeft de sterkste selectie maar ik zal er niet van opkijken als Fred het weer verneukt. En dan komt er een nieuwe trainer en dan staat alles weer op z’n kop spelers gaan weer klagen andere spelers moeten weg enz.

      /   Reply  / 
 5. Guus, Venlo

  Robin,
  Je ziet mij nergens zeggen dat wij van de 5 jaar 3 x kampioen moeten worden. Dit staat in het stukje hierboven.
  Mijn ‘haat’ naar amsterdam toe komt niet zozeer door de arrogante supporters. Dit komt puur door de media, alle artikelen worden bekenen door een ajaxbril. Ik heb door de jaren heen een sterke afkeer gekregen richting de club uit de hoofdstad. Dit komt puur en alleen door de media!

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Dat klopt maar moet jij dan niet kwaad zijn op de media in plaats op Ajax? En laten we eerlijk zijn zonder Ajax bestond het Nederlands elftal niet.

     /   Reply  / 
 6. Ron

  Psvers blijven wijzen naar Ajax. Stelletje calimero’s!! Zo kinderachtig, en als ze na een 2-0 voorsprong een zege weggeven ligt het aan de scheids… Kopuh kopuh kopuh!!!

    /   Reply  / 
 7. Ron

  Dus kopen is je motto Jona!? En eigen jeugd?

    /   Reply  / 
 8. Ron

  Ajax arro!? Als PSV supporters nu gaan schrijven dat een spits “maar” 5 1/2 mil kost, en de club juist al 30 heeft uitgegeven… Dát is arro!!
  En als ze dan na een helft redelijk voetbal 2-0 voor staan tegen een degradatie kandidaat en daar een blog over gaan schrijven alsof ze de CL (miljoenenbal waar ze al jaren niet aan meedoen) hebben gewonnen… En dan ook nog met 3-2 achterkomen tegen nog steeds dezelfde degradatie kandidaat ( nog steeds met 30 mil aan aankopen in de selectie). Wie is er dan arro!?

    /   Reply  / 
 9. Ron

  Hoe jullie alleen al over fc Groningen denken… Zegt genoeg!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>