Engelaar vertrekt misschien toch nog!

Goed nieuws voor alle partijen: Orlando Engelaar sluit een transfer absoluut nog niet uit. Landen als Turkije en Rusland, evenals de woestijnlanden, hebben nog steeds een transferperiode (dit weten we volgens mij nog van het vertrek van Lazovic) en kunnen hem dus oppikken. En tussen de regels door kun je ook wel lezen dat er nog iets speelt. Een club uit Rusland zou natuurlijk heel goed zijn: die kunnen betalen wat er betaald dient te worden en geven die man nog een financieel mooi einde van zijn carrière. Laten we hopen dat er nog een mooie verrassing bij komt, dan hebben we echt een geweldige transferperiode achter de rug.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Engelaar vertrekt misschien toch nog!

  1. Paul Postuma

    If it is to good to be true, it probably is!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>