Jetro Willems komt achterhoede versterken.

Met Tamata als enige back-up voor de backs, zat PSV nog steeds krap in zijn achterhoede. Daar is nu min of meer verandering in gekomen, aangezien we en passant nog maar even Jetro Willems van Sparta hebben vastgelegd. De jongen is 17 jaar en een groot talent, en om niet weer de ‘fout’ te maken die met Strootman is gemaakt (10x zoveel betalen als daadwerkelijk nodig was) hebben we hem nu alvast gehaald. Hij komt in zijn eerste interview niet over als een groot brein (‘we gaan voor die derde ster!’), maar als hij maar kan ballen.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>