Bakkal en Zeefuik verhuurd, Engelaar blijft.

Op de laatste transferdag werd er zowaar ook nog hard getrokken aan Otman Bakkal. De middenvelder kon kiezen tussen Salzburg en Feyenoord, en koos voor het laatste. In een huurconstructie, dat wel. Zodoende loopt het eens zo grote talent aan het eind van het jaar gratis de deur uit, en zullen we het nog twee keer tegen hem op moeten nemen ook. Toch lijkt me dit geen slechte keuze, als geen club hem wil kopen dan bespaar je zo toch veel salaris, en bespaar je deze jongen een vreselijk seizoen op de tribune.

Wie óók verhuurd wordt is Genero Zeefuik. Dit is een stuk verrassender, want als PSV toch ergens behoefte aan heeft zijn het spitsen. Toch verwacht PSV genoeg te hebben aan Matavz en Lens, met eventueel Betancourt daarachter. Zodoende gaat Zeefuik met Nijland de voorhoede vormen bij NEC. Ook wel interessant natuurlijk, al lijkt het een uitgemaakte zaak dat deze jongen nooit dé spits van PSV zal worden.

Wie tot mijn grote spijt wel in Eindhoven blijft is Orlando Engelaar. De middenvelder kon naar Middlesbrough FC en West Bromwich Albion, maar beide clubs kregen de financiën niet rond. En dus kan Rutten gebruik blijven maken van deze beroerde speler. Het enige voordeel dat ik aan deze grootverdiener kan bedenken is dat hij eventueel bij twee blessures/schorsingen in de centrale achterhoede kan inspringen. Voor de rest is dit gewoon heel jammer, net als het feit dat Ramos blijft en we dus met vier keepers zitten.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>