Soap rondom Matavz gaat maar door.

Als trouw volgend supporter van PSV kan je in deze dagen niet langer dan een uur wegblijven van het internet. De soap rondom Matavz begint vormen aan te nemen die zelfs de soap rondom El Hamdaoui doet verbleken. In feite komt het er op neer dat Nijland zegt dat het niet meer rond komt omdat de RVC van PSV de transfer tegen zou houden, maar hij laat de deur nog wel op een kier. Ondertussen zijn ze er bij VI van overtuigd dat het nog wel goed gaat komen, en laat Brands weten dat de RVC hem helemaal niet tegenhoudt. Toch is er ook niets duidelijk over biedingen richting Groningen en de reacties daarop. Het blijft dus gewoon nog spannend tot middernacht morgen.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Soap rondom Matavz gaat maar door.

 1. Paul Postuma

  In het begin had ik nog symphatiek gedachte bij meneer Nijland, maar hij begint zo langzamerhand steeds meer onzin in de pers te gooien.
  Net bod maar niet genoeg, deadline verstreken niks meer gehoord dus het gaat niet door!, gesproken met PSV bedrag was geen probleem, de RVC houdt het tegen??, je weet maar nooit de laatste kans is tot 23:59.
  De man weet duidelijk niet meer waar de klepel hangt.

    /   Reply  / 
  1. Rob Roy

   Hoef jij ook niet te weten Paulus, als Nijland het maar weet.Deze man heeft meer fatsoen in z’n donder dan die hele kliek van Pisvee. Om zo met mensen om te gaan zou ik me doodschamen. Wij zijn dat in het noorden niet gewend. Als je een goeie spits wilt halen moet je met een goed bod komen en niet denken:”Ach die FC Groningers kunnen we wel met een fooi afschepen”. Mis gedacht dit keer. Als jullie Matavs willen hebben betalen jullie een zogenaamde marktconforme prijs en dat is een prijs die in het buitenland ook wordt gehanteerd.

     /   Reply  / 
   1. Tammo80

    zo is het Rob Roy

      /   Reply  / 
   2. Paul Postuma

    @ rob roy: en Tammo
    Ten eerste:,het is Paul.
    Ten tweede, ik weet al waar de klepel hangt Begrijpend lezen is ook een vak.
    Ten derde, Nijland zelf heeft gezegd dat PSV een net bod heeft gedaan en daarna gezegd dat de prijs geen probleem was maar de RVC van PSV dus kom niet met gelul over de prijs.
    Ten vierde, hoe bedoel je zo met mensen omgaan?

      /   Reply  / 
 2. anita

  Nijland weet waar hij het over heeft niet dezelfde fout maken als met suarez naar ajax een bod van 7 en een half miljoen is te weinig meer vragen en anders komt er wel een andere club dan maar in de winterstop

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>