Ruben Betancourt tekent voor vier jaar.

Na wat schemerige berichtjes over Ruben Betancourt is nu de kogel door de kerk: de jonge spits tekende een contract dat hem tot 2015 aan PSV verbindt. Net als elke andere Zuid-Amerikaan laat ook Ruben weten vooral door de historie zich tot PSV aangetrokken te voelen: “Ik wil me heel graag laten zien hier, PSV is een grote club van beroemde spelers als Romário en Ronaldo. Ik wil snel Nederlands leren en me hier aanpassen.” De aanvaller somde ook nog even zijn sterke punten op: “Koppen, duels aangaan, goals maken. Het Nederlands voetbal is snel, technisch en goed verzorgd, ik wil vooral scoren. Het stadion ziet er fantastisch uit en ik hoop hier in de toekomst veel te spelen.” Ik hoop het ook, maar dit is toch wel een gevalletje: eerst zien, dan geloven. Brands lijkt er in ieder geval wel in te geloven, maar die is natuurlijk allang blij dat hij een spits heeft gepresenteerd. In een eerder stadium gaf hij echter wel aan hem voor de toekomst te halen. Met de transfer is nog geen miljoen euro gemoeid.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ruben Betancourt tekent voor vier jaar.

  1. Waterdrinker

    Het is niet Betancourt maar Bentancourt !!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>