Engelaar is dicht bij een vertrek.

Het blijft nog even spannend rondom PSV. Nu er zekerheid is over Matavz en Pieters kunnen we de aandacht weer verleggen naar grootverdiener Orlando Engelaar. Hij zou dicht bij een transfer zijn. Dit zegt hij er zelf over: ‘Ik heb door allerlei redenen al een wedstrijd of vier gemist. Het is onrustig geweest rondom mijn persoon. Dat is het eigenlijk nog steeds. De kans is groot dat ik PSV ga verlaten. Er is interesse voor mij uit onder meer Griekenland. Ik wacht rustig af wat er gaat gebeuren in de komende dagen.’ Waar bij Pieters het nog discussieerbaar is, lijkt iedereen het er toch wel over eens dat een transfer van Engelaar voor alle partijen beter is. Behalve voor zijn nieuwe werkgever dan.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Engelaar is dicht bij een vertrek.

  1. Hahaha

    Onbegrijpelijk dat er nog interesse is voor Engelaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>