Nu weer Arnautovic?

Op zoek naar een spits is PSV nu uitgekomen bij buitenspeler Marko Arnautovic. De rebelse jongeling heeft weliswaar talent, maar is nog stukken moeilijker te handelen dan bijvoorbeeld El Hamdaoui. Maar Rutten heeft er wel weer vertrouwen in: “Op mijn persoonlijke lijstje heeft hij altijd gestaan. Er kleeft iets aan hem, maar dat was ook het geval met Jonathan Reis. Iedereen verdient een tweede kans.” Ja Fred, maar dan wel gewoon bij Jong PSV, zoals Reis, en dan doorgroeien. Don’t put all your eggs in one basket. Zeker niet als de basket zo’n slechte reputatie heeft.

Het ergste is nog dat Arnautovic zelf ook wel lijkt te willen: “Ik weet dat hij me graag bij PSV wil hebben. Ik ben op de hoogte van de interesse. Of het er ook van zal komen, kan ik nu nog niet zeggen. Laten we afwachten wat er volgende week gebeurt.” Ook noemt hij PSV een Europese topclub, dus dat hij ze niet helemaal op een rijtje heeft lijkt wel zeker.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nu weer Arnautovic?

 1. Ruud

  Blijkt uit dat er bij PSV geen enkel beleid is, ruitten en Brands vertrek aub
  Jullie maken er een grote puin hoop van , geen visie

    /   Reply  / 
 2. hendrik

  tuurlijk… 3goals in 25 wedstrijd,nou dan ben je zeker geschikt om DE spits van psv te worden.Fred je bent ziek in je kop.
  De dag dat fred oprot noemen we bevrijdingsdag.

    /   Reply  / 
 3. Ron

  Goed scoutingswerk!!! Nu matavz weer.. Kijk gewoon waar Ajax in de winterstop belangstelling voor had en koop dus matavz en Mertens..
  Wat is dat voor scouten!? Gewoon arrogant met miljoenen de subtop leegkopen… Tssss

    /   Reply  / 
 4. Mark

  (FC Groningen-fan) Noem me één reden waarom FC Groningen Matavz zou verkopen aan PSV; ws dit seizoen een directe concurrent om een plek in Europa. Om het geld hoeven ze het niet te doen. Daarbij kan Mayavz na dit seizoen vast naar een veel grotere club dan PSV, dus voor Matavz is de noodzaak ook niet zo groot.
  Waarom ook nu pas, terwijl Napoli al in mei door Matavz zelf de deur was gewezen.
  ?????

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>