Engelaar blijft in Eindhoven wachten op een transfer.

Orlando Engelaar was zoals bekend ziek tegen RKC, en het leek erop dat hij daarom ook niet mee zou gaan naar Oostenrijk. De ware reden is echter een stuk gunstiger: hij wordt begeerd door twee clubs die beide concreet voor hem zijn. Hij is echter bij beide clubs niet de enige optie, maar dat lijkt me logisch. Tenslotte werkt elke club met een schaduwlijst. Toch, als ze concreet zijn mag je er vanuit gaan dat Engelaar hoog op hun lijstje staat. Laten we duimen dat we morgen twee goede resultaten neerzetten: winst in de Europa League én 2 miljoen voor Engelaar (+ daarmee een salarispost van nog eens bijna 2 miljoen minder).

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Engelaar blijft in Eindhoven wachten op een transfer.

  1. Sympho

    Zoals Engelaar vorig seizoen ‘presteerde. is ie nog geen 5 cent waard. Wat een loser van een voetballer. Echt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>