Newcastle bereid 8 miljoen euro neer te leggen voor Pieters.

Blijkbaar heeft Brands een eerste bod van 6 miljoen op onze Erik van tafel geveegd, want Newcastle heeft zijn bod verhoogd naar maar liefst 7 miljoen pond! Omgerekend is dat zo’n 8 miljoen euro en marktconform gezien is dat een absurd hoge prijs. Hopelijk ziet Brands dat ook in en laat hij zich niet beïnvloeden door onze trainer die maar huilt om de spelers die allemaal verkocht worden. Dat is inherent aan het vak, en als je zo’n megabod krijgt op een verdediger die zelfs in de Eredivisie absoluut niet excelleert, dan mag je je handjes dichtknijpen. Pieters zelf zal er ook wel blij mee zijn: hij gaat 40.000 euro per week verdienen. Dus: perfecte optie voor PSV, Pieters, Brands én niet te vergeten Tamata. Al dienen we wel een extra verdediger erbij te halen uiteraard.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Newcastle bereid 8 miljoen euro neer te leggen voor Pieters.

 1. jk

  Kan dat meteen weer richting Groningen voor Matavz!

    /   Reply  / 
 2. Hahaha

  PSV heeft geluk dat Newcastle pas voor miljoenen een speler heeft verkocht dus ze kunnen voor Pieters hoog gaan bieden. Want normaal gesproken ga je niet wijter dan 6 miljoen voor Pieters.

    /   Reply  / 
 3. Daniël

  Ik ben denk ik een van de weinigen die het jammer zou vinden als Pieters nog vertrekt. Tuurlijk is 8 miljoen een prachtige som geld, maar er moet dan weer een verdediger aangetrokken worden. Met alle respect, je kunt van Tamata niet vragen om dit in te vullen. Tevens moet je achterin weer met een nieuw iemand gaan werken, heeft ook weer tijd nodig. Als je voor een kampioenschap wil gaan, moet je Pieters houden. Hij heeft juist wel potentie, ook al is niet iedereen dit vast met me eens. Ik denk ook dat het juist voor Pieters nog goed is om een jaar in Eindhoven te blijven, voor zijn ontwikkeling en met oog op Euro 2012, dan is hij er zeker bij. Denk dat hij in Newcastle op de bank belandt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>