El Hamdaoui wil geen salaris inleveren.

Laten we alsjeblieft een streep zetten door de naam van Mounir El Hamdaoui. Deze jongen is alle contact met de realiteit verloren want hij wil alleen naar PSV als hij zijn salaris van bijna 2 miljoen kan behouden. En als je dat zo graag wilt moet je maar gewoon lekker in A’dam bij het tweede gaan ballen. Als Ajax hem niet kan verkopen behouden ze een belachelijke kostenpost, terwijl wij anders een zeer dure speler binnenhalen waarvan nog helemaal niet vastgesteld is dat Rutten hem draaiende krijgt/houdt. Tenslotte krijgt Rutten de meeste andere spelers ook niet draaiende. Laten we daarom eerst kijken of we een goedkope speler uit het buitenland kunnen halen die er gewoon keurig 20 inschiet.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “El Hamdaoui wil geen salaris inleveren.

 1. edraket

  ECHTE TOPSPITS GEEF HEM ER EEN PAAR MILJOEN BIJ EN LAAT HEM GEWOON EEN JAAR IN T 2 VAN 020 SPELEN….HAHAHA…..MAN GA WERKEN VOOR JE CENTEN.

    /   Reply  / 
 2. PSVer

  Toch blijft El Hamdaoui een intressante optie, want hij scoort zowel in de competitie als internationaal!

    /   Reply  / 
 3. Hahaha

  Dit zegt al weer genoeg over hem hij kan bij PSV weer voetballen maar hij wil niet een klein beetje van zijn kleine salaris inleveren. Goh je zou maar van 2 naar 1,5 miljoen gaan wat een ramp. Ik hoop dat hij snel z’n been breekt & nooit meer kan voetballen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>