Vertrek Erik Pieters komt steeds dichterbij.

Het lijkt erop dat Erik Pieters één dezer dagen PSV zal verlaten om bij Newcastle United aan de slag te gaan. Ook Fred Rutten denkt er zo over: ‘Ik zou er eigenlijk voor willen gaan liggen om hem tegen te houden, maar ik ben bang dat ik de transfer naar Newcastle op geen enkele manier kan tegenhouden. Het is een fantastische verdediger, maar als het goed voor hem en voor de club is, kan ik geen nee zeggen.’ Goed zo Fred, nog even zijn status pimpen, want we weten natuurlijk allemaal dat hij slechts een beperkte linksback is. Prima jongen, dat wel, maar echt geen bijzondere linksback. 

Overigens zouden we zomaar 7 miljoen kunnen vangen voor Pieters, aangezien dat dat het bedrag is waarvoor hij weg mag. En dat is voor een Premier League-club niet onbetaalbaar, maar het is wel ver boven de marktwaarde. Tenslotte stellen wij hierna het talent Tamata op en zal hij niet veel minder blijken dan Erik. Newcastle laat weten: “Ik hoop dat we in het weekend dichter bij elkaar kunnen komen. We willen de komst van een linksback nu doordrukken en de naam van Erik Pieters staat hoog op ons lijstje.” Prima zaak dus, de zoveelste mooie verkoop dit seizoen voor een prachtig bedrag, en een goede stap in de vervanging van onze matige verdediging. Nog wel even de vraag wat we er voor terug krijgen natuurlijk…

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>