Timothy Derijck naar PSV!

Zeer opvallend nieuws op de vroege morgen. Na alle namen die maar kwamen en gingen wordt er opeens in één dag (voor ons buitenstaanders) een versterking gehaald. Het betreft Timothy Derijck, die de afgelopen seizoenen een vaste pijler was in de selectie van ADO. De centrale verdediger tekent een contract voor vier jaar, met een optie voor nog langere tijd. En dat voor de kleine som van 750.000 euro. Dat zit dus wel goed.

Stomtoevallig heeft hij een tijdje een relatie gehad met een kennis van me, en zodoende volg ik hem ook al sinds zijn komst naar Nederland. Bij Feyenoord wist de Belg in verschillende periodes nooit echt door te breken, maar bij ADO speelde hij alles en maakte hij ook elk seizoen een paar doelpunten, meestal met zijn hoofd. Het is natuurlijk nog geen absolute top, maar ook deze aankoop kan nog weer groeien, aangezien hij pas 24 is wat voor een verdediger nog behoorlijk jong is. Toch vind ik hem nu al een stuk degelijker dan Marcelo, dus juich ik zijn komst alleen maar toe. Mijn gevoel zegt dat hij zeker voor de breedte, maar misschien ook voor de basis wel een versterking is, en dat voor minder dan een miljoen. Wat jullie?

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Timothy Derijck naar PSV!

 1. Nb

  Uitstekende aankoop. Gaat nog veel mensen verassen.

    /   Reply  / 
 2. hendrik

  Hele goede aankoop! Zowel verdedigend als opbouwend sterk en kan inderdaad nog wel eens een doelpuntje meepikken! Gaat ook voorop in de strijd! En voor deze prijs kan PSV zich er nooit een bult aan vallen! Top

    /   Reply  / 
 3. Geri

  Ik vind het prima dat we eindelijk tussen onze zuiderburen gaan shoppen, Mertens was ook al een goede zet. Dat hadden we wat mij betreft al veel eerder moeten doen i.p.v. al die exoten aantrekken die een taalprobleem hebben of heimwee krijgen.

    /   Reply  / 
  1. Jona Auteur

   Bovendien zit er bij die Belgen een goede kop op: ze hebben allemaal een winnaarsmentaliteit. Ben er ook wel over te spreken, maar beide moeten zich natuurlijk nog wel bewijzen bij PSV hè..

     /   Reply  / 
 4. wil de Bruijn

  Goede invstering als het bedrag,wat genoemd word klopt.
  vooral voor de breedte is het een goed speler voor PSV.
  en mogelijk ontwikkeld hij zich zo goed dat hij een basisplaats
  afdwingt.

    /   Reply  / 
 5. Joost

  Timothy Derijck stond net als Mertens, Strootman en Wijnaldum bovenaan mijn lijstje voor dit seizoen dus ik ben blij. Heb alle vertrouwen in deze speler. En weer een speler die de Nederlandse taal vaardig is!

    /   Reply  / 
 6. noortuk

  als hij maar geen heimwee krijgt…

    /   Reply  / 
 7. Frans

  We zullen hem nog gaan missen hier in Den Haag. Zijn eerste wedstrijd voor PSV zal tegen ADH zijn. Interessant.

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Een zwarte dag voor Den Haag.

     /   Reply  / 
 8. Aankoopnummerzoveel

  Kopuh kopuh kopuh!!! Dit is míjn winkel!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>