PSV had de opvolgers al in huis…

PSV verhuurde in een vroeg stadium van deze transferperiode Jagos Vukovic en Stef Nijland aan respectievelijk Roda JC en NEC. De vraag is echter of dat met terugwerkende kracht wel goede beslissingen zijn geweest. We hadden beide spelers nu voor de breedte er goed bij kunnen hebben. Nijland is toch zeker net zo goed als Zeefuik en scoorde zelfs meteen bij zijn debuut voor NEC. Vukovic speelde nog niet omdat hij niet de juiste papieren had. Administratieve blunders gebeuren dus zelfs bij van PSV gehúúrde spelers.

Eigenlijk is het heel tegenstrijdig: Strootman en Wijnaldum werden gehaald terwijl hun posities nog breed gevuld waren (en nog steeds zijn helaas), terwijl Maza, Vukovic, Nijland en alle spitsen vertrokken terwijl in die regionen krapte heerste. Het moge duidelijk zijn dat er een paar heel discutabele beslissingen zijn genomen de afgelopen maanden.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “PSV had de opvolgers al in huis…

 1. Ron

  Kijk.. Dat bedoel ik dus!!!!!!

    /   Reply  / 
 2. Koef

  …en dat is niet voor het eerst…!

    /   Reply  / 
 3. Joost

  Gewoon Locadia naar de A-selectie halen voor de spits positie.

    /   Reply  / 
 4. pb

  bullsh*t… je kan Nijland toch niet vergelijken met bijv. Elh de naar PSV zou komen. Maza en Vukovic zijn ook niet erg goede spelers en het is hardstikkefijn voor PSV en Nijland dat hij ergens anders ERVARING kan opdoen. Hij is simpelweg gewoon nog niet goed gnoeg! PSV heeft spelers nodig van betere klasse, niet van van de twee verdedigers en NOG niet van Nijland.

    /   Reply  / 
 5. Appie Happie

  Vukovic en Nijland zijn te vlug afgeschreven door Rutten. Daarom zijn ze al vroeg verhuurd. Onterecht.

    /   Reply  / 
 6. Brutus

  Psv heeft zijn ziel verkocht aan de gemeente. club gaat kapot!

    /   Reply  / 
 7. Ron

  En nu proberen om moisander te halen voor 1.7.. Vraagprijs: 5.0.. Man wat maakt deze club zich belachelijk! Om omvallen na failliet en denken dat az en Ajax de spelers voor niets of een habbekrats laat gaan!?
  Had die eerste 18 mil nou gewoon netjes verdeeld!! Of gekeken welke spelers echt nodig waren…

    /   Reply  / 
  1. PB

   Doe even normaal! Je hebt gelijk in het feit dat PSV rare prijzen denkt te krijgen voor andere spelers maar hoezo waren de 3 aankopen niet nodig? Mertens= dzsudzsak, strootman= engelaar, wijnaldum= middenvelder.

     /   Reply  / 
   1. Hahaha

    Doe even normaal! Daar kan ik iedere dag een nummer over schrijven aan de mensen die ik dagelijks op de blog tegen kom.

      /   Reply  / 
 8. meto

  Er is maar 1 spits die PSV kampioen kan maken.

  Matavz scoort overal !

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Ik dacht aan Messi

     /   Reply  / 
 9. miffel

  ik denk dat psv in de laatste 2 weken helemaal niks meer klaar maakt kwa transfers en als pieters tog gwn verkocht word kun je gwn een spit en moisander halen

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Miffel moet jij is opletten wat er nog kan gebeuren. Op de allerlaatste transferdag worden er meer spelers gekocht & verkocht dan de hele transferperiode bij elkaar.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>