Brands maakt zich als enige nog steeds geen zorgen.

Marcel Brands ziet totaal niet de urgentie voor nieuwe aankopen die de rest van PSV en zijn supporters wel ziet: “De nederlaag tegen AZ baart ons weinig zorgen, dat was een momentopname. We zijn nog op zoek naar versterkingen en kijken naar de lange termijn bij PSV. Ook als we makkelijk van AZ gewonnen hadden. Het is natuurlijk wel zo dat het vinden van een goede spits erg lastig wordt, omdat deze ook betaalbaar moet zijn.”

Ondertussen wordt iedere dag weer een andere speler geïnterviewd die gevraagd wordt of er versterkingen moeten komen, en allemaal zeggen ze hetzelfde. Nu heeft Isaksson ook maar weer eens Brands onder druk gezet, maar na AZ-uit is het de vraag of hij niet gewoon beter even in de spiegel kan kijken.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Brands maakt zich als enige nog steeds geen zorgen.

  1. PSV Eindhoven

    Ohhh die Brands is werkelijk de grootste mongool die PSV nu onder contract heeft! Hij heeft volgens mij totaal geen idee waar die mee bezig is: Bouma wil weg, Toivonen wil weg, omdat hij versterkingen wil bij PSV, die er niet komen, Pieters wil weg, en ‘Maza’ is ook al weg, Bouma wil ook al weg.. Als het zo blijft heeft PSV dit seizoen nog maar 3 verdedigers! Zo kan dat toch niet langer?! Dat die eikel van een Brands maar laten vertrekken, want hij maakt PSV echt helemaal kapot zo!

      /   Reply  / 
  2. Bermuda

    PSV is te lang op zoek naar een spits en centrale verdediger. PSV had eerst op die posities moeten handelen ipv de complete middenas aan te passen. Verder wordt ik niet warm van de opmerkingen van een Pieters etc etc. Toivonen heeft PSV vorig jaar met zijn schorsingen in de steek gelaten. En was de gehele defensie debet aan de onnodige tegengoals. Dus Brands’ maak je toch maar zorgen want wij supporters vinden er geen bal aan…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>