Bouma legt zijn frustratie uit.

“Hier (de opstelling van Rutten, red.) spreekt weinig vertrouwen uit. Ik heb mijn zaakwaarnemer gebeld en hou alle opties open. Ik ben niet teruggekeerd naar Eindhoven om in deze situatie terecht te komen. Wat de trainer graag wilde zien, kan ik ook brengen. Ook ik ben opbouwend sterk. Bovendien was ik fit en helemaal klaar voor deze wedstrijd. Daar zit het dus niet in. Ik ben ‘not amused’. Ik ben boos en begrijp het ook niet. Ik ben helemaal niet beroerd om te strijden voor mijn plek. Concurrentie mag, je moet dicht bij elkaar zitten maar ik wil een van de starters zijn. Ik ben vooral teleurgesteld over de manier waarop dit is gegaan. De technische staf had vast al enkele weken de intentie om Orlando achterin neer te zetten. Hier spreekt weinig vertrouwen uit. Als dat vertrouwen er wel is, dan zal dat snel duidelijk moeten worden.”

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Bouma legt zijn frustratie uit.

 1. marc

  Nou rutten, stap op Wilfred af, geef hem het vertrouwen en laat die lange slungel uit de basis! Red ons PSV voor zover het nog kan en rot dan op, maar zorg dat de spelers iig wel blijven!!

    /   Reply  / 
 2. Joost

  Engelaar blijft maar problemen veroorzaken. Weg met die gast en Rutten mag ook weg.

    /   Reply  / 
 3. peter

  Beiden prutsers!! Opzouten met Rutten en Engelaar…

    /   Reply  / 
 4. Hahaha

  Bouma je moet blij zijn dat je nog bij PSV speeld want laten we eerlijk zijn bij de amateurs lopen er nog betere verdedigers rond.

    /   Reply  / 
 5. wijnands hm

  De competitie is juist begonnen en er zijn al problemen bij PSV.TOIVONEN regeert bij PSV.BOUMA onttevreden,ENGELHAAR in de problemen en BAKAL mag vertrekken en dan nog eens te hebben over RUTTEN men ziet hem ook het liefste vertrekken nou jongens het gaat goed bij jullie.Ik denk dat hetgeld van de gemeente EINDHOVEN jullie niet veels goed gebracht hebben.Zo te horen zijn er veel problemen bij jullie en dan nog als toetje hebben jullie al de eerste wedstrijd al verloren hoe gaat dit verder????????

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>