PSV denkt serieus na over Bulykin.

Ik kan me niet voorstellen dat Brands er mee durft aan te komen, maar het zou zomaar eens kunnen dat Willy een shirtje moet gaan uitdelen aan Dmitri Bulykin. De spits van Anderlecht die een vorstelijk salaris vraagt (meer dan 1 miljoen) en ook nog eens een vraagprijs van 2 miljoen om zijn nek heeft hangen, wordt nadrukkelijk als alternatief genoemd voor El Hamdaoui. En eigenlijk moet je je afvragen of we überhaupt wel één van die twee willen.

Ik geloof dat ik inmiddels veel meer voel voor een voorhoede met Mertens, Lens en Labyad, aangezien Lens niet rendeert op rechtsbuiten en Labyad gewoon een groot talent is. Mocht er iets met Labyad gebeuren dan kan je altijd nog Wijnaldum daar zetten met Toivonen op 10. In ieder geval hoef je dan geen belachelijke bedragen uit te geven aan spelers waarvan je absoluut niet zeker weet hoeveel ze er gaan maken.

Bulykin presteerde voornamelijk door Verhoek en geluk, terwijl El Hamdaoui Udinese zelfs wist af te schrikken met het salaris dat hij vroeg. Nee, dan maar liever het Mertens-Lens-Labyad alternatief, en dan hopen dat Zeefuik zich stormachtig ontwikkelt of Reis nog terugkeert. Dan kan je het overgehouden geld steken in Zanka en een rechtsback.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “PSV denkt serieus na over Bulykin.

 1. Mathieu

  Jona, jij bent wel vrij opportunistisch of niet? jij gaat er zomaar vanuit dat Reis terugkomt? en dat labyad het helemaal gaat maken.. als talenten je noodzakelijke dragende spelers worden gaat het ook finaal fout.

  we hebben spelers als MeH hard nodig. dat is een garantie aan doelpunten wat je dan koopt. een bulykin zal misschien niet imponeren in eind´h maar een labyad ook niet over 34 wedstrijden. en Reis?? haalt die z´n oude niveau ooit nog? zo ja: hoelang gaat dat duren?

  dus zo´n denderende oplossing als dat jij hier schrijft lijkt het me niet.. voor in de toekomst misschien wel maar in het begin van dit seizoen zeker nog niet.

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Nee ik verwacht niet dat Reis terugkeert (op niveau) nee. Maar volgens mij heeft Labyad aardig wat wedstrijden gespeeld vorig jaar en ik vind hem niet minder dan bv Ebicilio van Ajax, en die is toch ook basisspeler? Ik vind dat we het geld in een totale reorganisatie van de verdediging moeten stoppen, en dan dus hopen dat we wat geluk hebben met Zeefuik of Reis. Maar ik reken echt niet op Reis.

     /   Reply  / 
 2. Jonatoch

  Jona zwetst wel vaker wat

    /   Reply  / 
 3. Rutteniseenramp

  Miljoenen geïnvesteerd! En wat zegt Rutten? Dat hij twijfelt of PSV wel mee kan gaan doen om het kampioenschap! Hahaha! Hij wil een spits! Ja, had die dan gekocht!!! Sjonge jonge! Dat pikken jullie!? Het meeste geld uitgegeven en dan nog klagen! Tja, dan willen ze el ham voor nix en anders bulykin.. Nou, die kunnen ze dan ook niet betalen

    /   Reply  / 
 4. billal mansouri

  we moeten geen spits kopen met zeefuik en binnenkort reis hebben we twee geweldige spitsen. En ja reis zal terugkerenm op zijn oude niveau kijk naar van nisterooy en ronaldo die hadden een soort gelijke blesseure gehad en ze zijjn gewoon een van de beste spitsen ooit. Steek dat geld in twee nieuwe verdedigers een back en een centrale en haal toornstra op dat is een werker en heb je iets voor in de toekomst. En dan verder gaan met de jeugd die kunnen echt voetballen 2x achter elkaar kampioen geworden.

    /   Reply  / 
  1. Paul

   je moet een spitz kopen met een zeeluik,dan kan hij mooi uit het raam van het schavuit kaiken

     /   Reply  / 
 5. Ruttenbakternietsvan

  El ham voor niets willen halen en voor afdankertje Engelaar 2 mil vragen? Geldwolven!!!

    /   Reply  / 
 6. Appie Happie

  Wel eens gehoord van een “rookgordijn”?!?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>