Is Boulahrouz een optie?

In tijden dat er niet eens een transferwindow in de buurt is vliegen de namen die zogenaamd naar PSV zouden gaan je om de oren. Nu zitten we echter verlegen om goede verdedigers en valt alleen de naam van Zanka, wiens club FC Kopenhagen hem niet eens wil laten gaan. Je mag dan toch hopen dat Brands nog een plan B en plan C heeft. Wat ik me goed kan voorstellen is dat één van die twee plannen Khalid Boulahrouz is.

De voordelen zijn talrijk: hij is Nederlands, international, ervaren, een bikkelharde winnaar, kan centraal en op rechtsback (hoewel dat niet zijn voorkeur heeft) én is allesbehalve zeker van een basisplaats bij VFB Stuttgart. Nadelen zijn dat hij niet zoveel speelt in Duitsland, hij waarschijnlijk meer verdient dan hier mogelijk is en dat hij aanvallend niet veel kan brengen. Toch zie ik hem stukken liever dan Marcelo of Manolev. Had misschien een goede ruil kunnen zijn met Maza. Het is maar een suggestie hoor Marcel…

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Is Boulahrouz een optie?

 1. ???

  Maza was toch al weg, hoe kan je die dan ruilen?
  Boulah lijkt me een aardige optie.

    /   Reply  / 
 2. Hahaha

  Hij is in ieder geval beter dan wat er nou achter staat maar deze speler heeft wel snel een kaart te pakken meestal direct het kleur rood. En je moet er toch niet aan denken dat z’n vrouw ook in het stadion zit met een grote dolcegabbana zonnebril op & een bontjas aan samen met haar hartsvriendin Sylvie van der Vaart.

    /   Reply  / 
 3. psvtholen

  goed plan aanvallers zat gewoon ouderwets spijkerharde verdediger kunnen we wel gebruiken

    /   Reply  / 
 4. Hammer

  Klinkt leuk, zolang het maar geen Berg effect is. Maar ik twijfel wel bij deze jongen, ook omdat ik hem te weinig heb zien spelen. Kan hij PSV wel versterken? Is hij te oud voor de klus?

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Ik weet hoe dat komt dat komt omdat hij bijna nooit niet speelt ha ha ha ha ha ha.

     /   Reply  / 
 5. PSV Eindhoven

  Ja Boularouz zou zeker een goede versterking zijn voor de verdediging van PSV. Met hem erbij is de verdediging weer wat stabieler.
  Dus Marcel: Koop Khalid, zet hem in de basis en laat Marcelo maar op de bank zitten en invallen als het echt niet anders kan.

    /   Reply  / 
 6. Mathieu

  marcel heeft Khalid allang binnen.. maar das een keeper (sinouh) haha.. xD

    /   Reply  / 
 7. Thijs

  Volgens mij verdient hij behoorlijk veel, meen gelezen te hebben dat hij +- 3 milj verdient in duitsland, dus ik schat de kans dat hij komt niet hoog in.

    /   Reply  / 
 8. Waterdrinker

  Ervaren ja, maar te duur – te oud – en niet goed genoeg meer.
  Hoezo, beter dan wat er nu staat? Niet mee eens!

    /   Reply  / 
 9. wijnands hm

  Ik denk dat BEUKERING een goede speler is voor PSV,bovendien hoeft hij niet veel te kosten,Want nu wordt er toch weer op de prijzen gelet en of de spelers transfervrij zijn.PSV wilt nu nog goede spelers hebben maar moeten niks kosten.

    /   Reply  / 
  1. ???

   Beukering? Je bedoelt toch niet Johnny vd B? Zo ja: volgens mij is dat een aanvallende speler en geen verdediger, daarna ook een aantal maatjes te klein voor PSV.

     /   Reply  / 
 10. Hahaha

  Ik zou snel gaan kijken voor Mathijsen voordat Ajax jullie voor is.

    /   Reply  / 
 11. Appie Happie

  Snel kijken of je Brouwers van Moenchen Gladbach misschien kunt halen…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>