Dmitri Bulykin heeft al gesprek met PSV gehad.

Dmitri Bulykin, vorig seizoen goed voor 21 treffers in 30 competitieduels, staat wel degelijk in de belangstelling van PSV. Hoewel Brands het één en ander ontkent, zou de spits al gesprekken hebben gevoerd: “Ik heb al een beetje gepraat met PSV. Het is een hele mooie club, maar het is nu een zaak voor de clubmanagers en mijn manager. PSV kent mijn salaris. Mijn transferprijs van twee miljoen vinden ze nog te hoog, maar misschien is er eind deze week nog nieuws.”

Mooi netwerk heeft Brands. Hij pikt gewoon de drie grote talenten uit Nederland op voor de hoofdprijs, om vervolgens achter El Hamdaoui en Bulykin aan te gaan, die zich ook hebben laten zien in de Eredivisie. Eigenlijk is alleen Rabiu Ibrahim een goed gescoute jongen, de rest hadden u en ik hem ook wel kunnen aanraden. De vraag is dan overigens of we hem Bulykin hadden aangeraden, want Lens is qua voorzetten natuurlijk geen Verhoek, en dus is het maar de vraag of hij er bij ons ook 21 inkopt. Bovendien is hij toch wat te traag, en 31 jaar. Dan koop je volgens mij toch gewoon Koevermans de tweede terug, met het verschil dat je Danny’s contract gewoon kon verlengen en nu 2 miljoen op tafel moet leggen.

Nee, nu hoop ik nog meer dan eerst dat El Hamdaoui deze kant op komt, puur omdat zijn alternatieven zo ontzettend veel minder zijn. Overigens kan ik het wel begrijpen als PSV hem als pinchhitter wil nemen, achter El Hamdaoui. Maar dan zie ik liever 2 miljoen geïnvesteerd in een goede verdediger.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Dmitri Bulykin heeft al gesprek met PSV gehad.

 1. Maurits

  Dit word niets, hij is idd niet de snelste en hij heeft wel duidelijk een neusje voor de goal jammer dat hij niet 10 jaartjes jonger is !:-)

    /   Reply  / 
 2. Jeruzalem

  Korte termijn gedacht als je Bulykin aan gaat trekken, je betaald er nu voor en je kan hem straks niet meer verkopen door zijn leeftijd, dus weer geld in de bodemloze put smijten.
  Des te eerder is PSV failliet als ze zo zaken blijven doen.
  Bulykin is zeker een aanwinst maar dan moet je de afweging maken met bovenstaande feiten.

    /   Reply  / 
 3. Brutus

  Prima speler voor Psv, net niet top past dus bij die boerkes!

    /   Reply  / 
 4. Hahaha

  Deze speler kan je vergelijken met Koevermans & we weten allemaal hou het ging met deze speler.

    /   Reply  / 
 5. Hahaha

  Volgens Bulykin heeft hij met de hele eredivisie gepraat niemand wil jou hebben lange slungel met je elastiek benen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>