Brands wil liever El Hamdaoui dan Bulykin.

Marcel Brands heeft gereageerd op de uitlatingen van Bulykin dat PSV interesse in hem zou hebben: “Wij hebben in mei wel bij zijn werkgever Anderlecht geïnformeerd wat de stand van zaken was, maar daarna is er absoluut geen contact meer geweest. Het is wel een interessante voetballer, maar momenteel zijn wij bezig met andere kandidaten.” Mounir El Hamdaoui noemt Brands nog maar weer eens een ‘goede voetballer, die op ons lijstje voorkomt’. “Maar ik heb niet het idee dat wij er op korte termijn uitkomen met Ajax. En dan draait het om het financiële aspect van de onderhandelingen.”

Je hoeft natuurlijk ook niet per se de hoofdprijs aan Ajax te betalen om maar een spits te hebben aanstaande zondag, maar met nog een kleine maand te gaan en in die maand al een aantal Eredivisie-duels, dient het team langzamerhand nog wel compleet te raken. Wij supporters zitten echter nog steeds te wachten op een vertrek van Engelaar, de komst van El Hamdaoui (of een andere topspits) en Zanka (of een andere topverdediger). Brands moet nu laten zien dat hij ook onderhandelinskwaliteiten heeft als hij niet de hoofdprijs op tafel kan leggen.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Brands wil liever El Hamdaoui dan Bulykin.

 1. Disc

  Kun je lang wachten op de onderhandelingstechnieken.

  En El H. hahahaha, 1,5 mln. netto excl. bonussen, oh ja + gezeik. Ik zeg: psv: meteen doen!

    /   Reply  / 
 2. hicham_amsterdam

  als psv mounir haalt hebben ze de niewe romario binnen die zal wrede wraak nemen op ajax hahaha dat word nog leuk marokkanen moeten nooit bij ajax spelen dat is een joods racistische nazi club
  frank de boer is een racist dat weet iedereen als mounir naar psv komt word psv 100% kampioen ajax kan niet eens winnen van twente de zeeuw is weg stekelenburg is weg mischien is vertonghen ook weg dan is het afgelopen met ajax mag ie lekker met theo jansen die niet eens ze oude club twente kan verslaan schandalig eriksen en siem de jong zijn allebei 2 homo.s ajax is homo club geworden hahaha schande 7 jaar geen kampioen 7 jaar zijn ze kampioen van gayparade cup vuile flikkkers

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   De nieuwe Romario ha ha ha wat een grap. Volgens mij ben jij zo’n gefrusteerde schaap zonder werk die z’n eigen snel beledigd voelt net als al die andere schapen hier in het land ha ha ha ha ha ha. Maar ja jullie hebben nog jullie trots hè net als El Ham. Ik zal jou 1 ding uitleggen ook met trots kom je er niet stuk verdriet.

     /   Reply  / 
   1. Paul

    hahaha..mmmmmmmmmmmrrrrrrrrrr,gefrusstreerde schaap,,mmmmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrr,,,wwwhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      /   Reply  / 
  2. Paul

   ik ga misschien bij Fc Mykonos voetballen,Zon en geld toe,en ook nog een hoop lekkere Flikkers.Nou wat wil ik dan nog meer.Lang leve de lol in het leven.Geniet van de Zon op Mykonos,je bent er maar even.Want je kunt morgen wel weer dood zijn.Dus Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

     /   Reply  / 
  3. Paul

   hicham,loop eens een keertje met mijn Blauwe Ogen door Marrokko,of in Tunesie,Sous bijvoorbeeld,dan kom je er wel achter wie er allemaal homo is in het aardse ganzeland.

     /   Reply  / 
 3. Lukalikes

  Hicham, voel je je nu opgelucht?
  Ben je vandaag 12 geworden, maar geen cadeautje gekregen? Doe gewoon normaal reageren man.

  OT: Tuurlijk wil Brands liever el Ham. Stuk jonger, en technisch vele malen beter dan die rus.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>