Onderhandelingen tussen PSV en Ajax gestaakt.

Zoals verwacht kan het een strijd van de lange adem gaan worden rondom Mounir El Hamdaoui. PSV gaat met de zeer irreële instelling dat de club hem alleen transfervrij wil oppikken de onderhandelingen in, terwijl Ajax zeker op een bedrag van 4 miljoen rekent. En om eerlijk te zijn vind ik dat helemaal geen gekke houding van de Amsterdammers. Vanuit hun standpunt is het heel logisch dat je El Hamdaoui liever aan een buitenlandse club wil verkopen, en dus de hoofdprijs eist van PSV. Beide clubs zijn zich nu aan het beraden en dus liggen de onderhandelingen stil. Het lijkt me dan ook uitgesloten dat Mounir zondag tegen AZ meedoet.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Onderhandelingen tussen PSV en Ajax gestaakt.

 1. Brian

  PSV moet snel een bod uitbrengen anders is de kans dadelijk verkeken.
  Ik dacht aan een bod van 2,5m iljoen

    /   Reply  / 
 2. Jeruzalem

  PSV wil hem hebben maar wel voor een dubbeltje maar zowiezo zal hij bij PSV ook gruwelendig veel salaris vragen dat PSV niet eens kan betalen. Vraag me af wat de financiele afdeling van PSV zich in het hoofd haalt, ik neem aan dat PSV echt niet zomaar geld uit kan geven na het reddingsplan.
  El Ham pas eigelijk perfect in het systeem van PSV dus hoop ik dat hij niet naar PSV gaat, dat zou een stomme zet zijn van Ajax om zo mogelijk die schaal weer in 040 te doen belanden, maar goed, we zullen het gauw zien.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>