Brands vreest dat Ajax liever niet wil.

Marcel Brands heeft een eerste onderhoud gehad met Ajax over een mogelijke transfer van Mounir El Hamdaoui. Dat die nog allesbehalve beklonken is moge duidelijk zijn. Volgens onze technisch manager ‘houdt Ajax de boot af’, omdat ze hem liever aan het buitenland willen verkopen. Of verkopen: ‘Het is de vraag of je wel een transfersom kunt eisen voor een voetballer die naar de beloften is gestuurd. Bij PSV hadden we zo’n situatie met Jan Kromkamp. Die mocht van ons ook transfervrij vertrekken.’

Overigens reageerde Blind daar meteen op met duidelijke woorden: “Het klopt dat PSV geïnformeerd heeft over Mounir, maar ze hebben gevraagd of ze hem transfervrij over kunnen nemen. Dat is voor ons onbespreekbaar.” Ook het salaris van Mounir zou nog een breekpunt kunnen zijn. Maar in die fase van de onderhandelingen zijn we zoals uit bovenstaande blijkt nog lang niet. Ik vind het van onze kant wel onredelijk om te denken dat we hem gratis op zullen pikken, maar ik neem aan dat het gewoon Brands’ spel is om zijn prijs naar beneden te halen.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Brands vreest dat Ajax liever niet wil.

 1. Pascal

  Nou, dat komt dan goed uit, het merendeel van de supporters zegt ook: NIET WELKOM!

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Hij is niet welkom maar stel dat hij wel komt en is met 25 goals de grote man bij PSV dan word jou piemeltje wel hard hè.

     /   Reply  / 
 2. Brutus

  Brands is nog grappiger dan Theo Maassen. Transfervrij, rijp voor het gesticht deze man samen met Mounir. Mounir gaat heel het jaar lekker in het 2e voetballen! Lekker voor hem zal hem leren!

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Ik kan hier iemand die is nog grappiger het begint me Die en eindigt op go :)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>