Brands vindt verdediger belangrijker dan spits.

Aan scorend vermogen weinig gebrek, zo bleek afgelopen week maar weer eens. In twee uitwedstrijden wist PSV zes keer het net te vinden. Opvallend genoeg zaten daar vier doelpunten van nieuwkomers van Mertens en Wijnaldum bij. Ook tegen Bursaspor was Mertens de enige PSV-er die het net wist te vinden. Volgens Brands kan de komst van El Hamdaoui dan ook nog wel even wachten. Een verdediger acht hij echter wel noodzakelijk. En terecht natuurlijk, want tot nu toe wist vrijwel elke tegenstander te scoren.

Persoonlijk zou ik Bouma (zeker in de Eredivisie) altijd laten spelen, aangezien PSV toch meestal de bovenliggende ploeg is en hij dan opbouwend veel sterker is dan Marcelo. Toch verwacht ik dat Brands en co. met een verdediger komen die Bouma uit de basis moet spelen. Marcelo is natuurlijk een (dure) aankoop geweest die niet zomaar naar de bank wordt verwezen. Hoe dan ook, er moet een basisspeler in de verdediging komen en nog een jongen die de ‘strijd’ met Manolev aan moet gaan. Volgens Brands kan het zowel een aankoop als een huurling worden, in dat laatste geval wordt zoals bekend gedacht aan Ronnie Stam.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Brands vindt verdediger belangrijker dan spits.

 1. Ron

  Geen spits hebben… Alles is weggelopen… En dan toch een verdediger belangrijker vinden? Zegt genoeg!! Hahaha!!

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Hij is er achter gekomen dat El Ham niet door gaat dus nou wilt hij een verdediger :) Hebben ze geen verdediger bij het fantastische jong PSV?

     /   Reply  / 
 2. Hammer

  klopt achter is een gaten kaas zeker met die manolev die er elke keer uit naait naar voren.
  en helaas is Bouma te langzaam aan het worden. en als voor in, de spits El niet kan komen kan je altijd nog Bas Dost proberen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>