Spelersnieuws

PSV is erg tevreden over de ontwikkeling van Genéro Zeefuik. De aan FC Omniworld verhuurde aanvaller scoorde tot nu toe zeven keer in 29 duels en wordt gevolgd door een aantal clubs, waaronder VVV-Venlo. Adrie van Kraaij: “Over verkoop praten we niet. Genéro doet het hartstikke lekker dit seizoen. Zijn talent is overduidelijk, hij gaat een mooie toekomst tegemoet. Maar onze precieze plannen met hem zijn ook afhankelijk van de nieuwe trainer. We moeten er in ieder geval voor waken dat we een talent te vroeg laten vertrekken. Die fout hebben we zelf in het verleden gemaakt met bijvoorbeeld Klaas Jan Huntelaar en Roy Beerens.”

Een andere huurling, Cassio Ramos, ontbreekt mogelijk dit weekeinde in de wedstrijd tussen Sparta en PSV. De 21-jarige doelman raakte deze week geblesseerd op de training.

Gabriel Heinze weet niks van de eerder gemelde belangstelling van PSV, en wil ook helemaal niet weg bij Real Madrid. “Ik blijf rustig en wacht mijn toekomst af. Ik heb de geruchten over sommige clubs ook gezien, maar ik heb nog met geen enkele club gesproken. Ik heb een contract getekend bij Real Madrid en ik ben voorlopig gelukkig hier.”

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>