Transfergeruchten

Ibrahim Afellay staat in de belangstelling van Inter Milan, er zou inmiddels zelfs al een gesprek zijn geweest. Volgens het bericht zou de PSV-middenvelder € 11 miljoen moeten opbrengen.

Een heel leger aan clubs volgt inmiddels Keisuke Honda van VVV-Venlo. Ondanks de grote belangstelling voor de Japanner lijkt PSV niet kansloos. “Hij wil graag de stap zetten naar de topvijf in Nederland. AZ vindt hij een mooie club vanwege het aanvallende voetbal. Maar hij is ook gecharmeerd van PSV.”

Carlos Salcido wilde weg uit Eindhoven, maar nu niet meer. “Ik moet toegeven dat ik er vóór de winterstop hard over dacht om weg te gaan. Sterker nog: ik wilde gewoon weg. Maar ik heb in Mexico met de mensen gesproken die me altijd hebben begeleid en dicht bij me staan. Zij waren unaniem: ik moest niet voor de problemen weglopen, maar de strijd aangaan en ook mijn hand in eigen boezem steken. Ik ben totaal niet meer bezig met mijn vertrek. In een goede situatie hoef ik niet weg bij PSV.”

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Transfergeruchten

 1. Robin k

  Whaha wat zijn jullie sneu zeg. Welke straf we verdienen voor competitie vervalsing. Echt waar. Ten eerste konden we er niets aan doen, het regende veel harder dan gedacht en ten tweede, wat maken die paar uurtjes uit. Dat heeft echt niet die 1-1 opgeleverd. Jullie moeten nog blij zijn met die ene punt.
  En als je toch gefrustreed bent, wees dan tenminste waardig genoeg om de keuze erbij te zetten: Ze hoeven geen straf. Niet elke PSV is zo sneu om alleen dit te denken, hoop ik.

    /   Reply  / 
 2. 19ron72

  nou nou iedereen schopt nu naar elkaar maar dit gebeurd nu altijd elkaar de schuld geven het is een spelletje wat er bij hoort dus maak je niet zo druk

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>