PSV hoopt op Rutten

PSV ziet in Fred Rutten een ideale kandidaat voor het hoofdtrainerschap, aldus het Eindhovens Dagblad.

De club zoekt een hoofdcoach die zich meerdere jaren aan de club wil verbinden, die past binnen de cultuur, oog heeft voor de jeugd en zijn teams aantoonbaar beter laat voetballen. Dat laatste bewees Rutten de voorbije twee seizoenen bij FC Twente. Binnen PSV bestaat veel waardering voor het werk dat Rutten tussen 2002 en 2006 als hoofd opleidingen en later als assistent van Guus Hiddink verrichtte.

Hiddink schoof hem bij zijn vertrek al naar voren als gewenste opvolger. PSV achtte Rutten destijds echter niet ‘klaar voor het grote werk’ en benoemde Ronald Koeman. Vorig jaar was Rutten ook een belangrijke kandidaat om Koeman te vervangen. Een oriënterend gesprek tussen beide partijen leverde niets op, de coach wilde toen bij FC Twente blijven. Vervolgens werd Stevens benoemd.

In hetzelfde artikel bevestigt Adrie van Kraaij de interesse van PSV voor Vitesse-speler Paul Verhaegh.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>