Cassio Ramos naar Sparta

Sparta huurt Cassio Ramos de rest van het seizoen van PSV. Hierme komt een einde aan de speculaties over de toekomst van de 21-jarige Braziliaan. Eerder werden KV Mechelen en Vasco da Gama genoemd als mogelijke clubs voor de jonge keeper.

Een verhuurperiode bij een club in de Eredivisie had echter de voorkeur van PSV, en dat is nu dus gelukt. Sparta kampte met een keepersprobleem door de blessure van Harold Wapenaar. Hopelijk komt Cassio Ramos veel aan spelen toe in Rotterdam, zodat hij de nodige ervaring op kan doen.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Cassio Ramos naar Sparta

  1. Fred van Bruxvoort

    Goed voor Ramos.
    Als PSV slim is dan halen ze Gomes terug. Halen we ook punten in slechte wedstrijden. Krijgen ze niet zo makkelijk punten tegen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>