Jonathan Reis naar Tupi FC !

Tupi FC.. er zijn dagen dat ik niet aan deze club denk. Voor Jonathan Reis is dat wel anders, hij speelt namelijk de rest van het seizoen voor deze Braziliaanse tweedeklasser. Geen verhuurperiode in Nederland dus, waar PSV de jonge aanvaller aandachtig zou kunnen volgen. Jonathan Reis ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

“Ik wil hier slagen in Eindhoven, dit is een geweldige club. PSV heeft in mij geïnvesteerd en dat wil ik voor honderd procent terugbetalen. Daarom is deze beslissing genomen, om straks sterker te zijn. Ik moet leeg worden in mijn hoofd en zal daarna PSV laten zien wat ik voor de club wil betekenen.”

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>