Vandaag duidelijkheid over toekomst Zonneveld en Reis

Mike Zonneveld en Jonathan Reis krijgen vandaag meer duidelijkheid over hun toekomst. Mogelijk worden beide spelers de tweede seizoenshelft verhuurd.

Zonneveld hoeft niet persé weg van Stevens, maar de linkspoot ziet zelf een avontuur bij het Griekse Panathinaikos wel zitten. Jonathan Reis speelde dit seizoen nog geen minuut. Zijn perspectief op speeltijd in Eindhoven is op dit moment niet groot. Drie clubs hebben zich gemeld voor de jonge Braziliaan.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Vandaag duidelijkheid over toekomst Zonneveld en Reis

 1. soulman

  we willen geen duidelijk heid vandaag over reis en zonneveld wat wij als supporters eisen is duidelijk heid vandaag wanneer stevens en reker oprotten.

    /   Reply  / 
 2. Theo

  Ik sluit me aan bij Soulman.
  Laat maar eens duidelijk worden WAT er met Stevens en co gaat gebeuren.
  Slechter dan dit kan bijna niet !!!

    /   Reply  / 
 3. echt psv

  Duidelijkheid over zonneveld en reis !! wie zijn dit’ godverdomme duideljkheid en daadkracht wanneer die mongool van een stevens en reker oprotten uit eindhoven weg met deze maloten die mij club kapot maken, kijk ik hoef geen kampioen te worden elk jaar maar op z’n minst 2e is een eis, deze maloten zitten maar een zakken te vullen daar die geld kunnen we goed gebruiken, om spelers te kopen, net een kleinkind die stevens nu na de winterstop wil hij nadrukkelijk aanwezig zijn bij de trainingen WAT IS DIT !!! Dus PSV Duidelijkheid verschaffen wanneer deze idioten oopgedonderd zijn waar is die TIMMER en zijn vriendjes van RvC nou, we wachten niet meer tot het laatste moment.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>