De ene spits komt, de ander gaat?

MVV wil Jonathan Reis huren van PSV. De 19-jarige Braziliaan komt in Eindhoven niet aan spelen toe. Na de komst van Ola Toivonen zijn de kansen op speelminuten voor hem nog kleiner geworden. De beide clubs zijn in onderhandeling sinds de oefenwedstrijd van afgelopen dinsdag. Een mooie kans voor Jonathan Reis om veel speelminuten op te doen lijkt mij. En daar heeft PSV ook baat bij.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>