Zonneveld wil zelf weg

Huub Stevens wil Mike Zonneveld absoluut niet kwijt, maar de linksback wil zelf wel graag vertrekken bij PSV. Zonneveld is niet gelukkig in de huidige situatie, waarin hij weinig aan spelen toe komt. Een avontuur bij Panathinaikos ziet hij dus wel zitten. Of het zover komt is nog maar de vraag. De Griekse club en PSV hebben nog geen overeenstemming bereikt.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>