Hauche niet naar PSV, Ramos niet naar Brazilië

Kort geleden circuleerden er berichten dat de jonge Argentijnse aanvaller Gabriël Hauche in de belangstelling zou staan van PSV. Maar nu lijkt het erop dat de spits van Argentinos Juniors niet naar Eindhoven komt, maar in Enschede gaat voetballen bij FC Twente.

Kijk hier voor het volledige bericht.

Tja, dat krijg je met transfergeruchten, je weet nooit wat er van waar is. Ook nu is het dus afwachten hoe de vork echt in de steel zit. Het is trouwens moeilijk in te schatten hoe goed Hauche daadwerkelijk is. Er valt dus geen zinnig woord over te zeggen of hij een versterking zou zijn voor PSV.

Ondertussen staat een andere Zuid-Amerikaan, Cassio Ramos, in de belangstelling van Vasco da Gama. De Braziliaanse club wil de talentvolle doelman graag huren van PSV. PSV wil hem echter liever in de Eredivisie ervaring op laten doen. De kans is dus groot dat een verhuurperiode in Brazilië er niet in zit.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hauche niet naar PSV, Ramos niet naar Brazilië

  1. Pingback: Gabriël Hauche naar FC Utrecht | PSV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>