Zonneveld mag weg, wie volgt?

Mike Zonneveld heeft van PSV te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een andere club. De linksback/linkshalf, vorig jaar nog vaak basisspeler, is dit seizoen op een zijspoor geraakt. Een eventuele transfer in de komende winterperiode heeft de goedkeuring van de PSV-leiding.

Kijk hier voor het originele bericht.

De bedoeling is dat de oud-speler van NEC en NAC verkocht wordt, een verhuurperiode is niet aan de orde. Gezien de positie van Zonneveld in de huidige selectie is dit bericht niet zo onverwacht. De vraag is nu, volgen er nog meer?

Kijkend naar de huidige selectie denk ik niet dat er meer spelers moeten vertrekken. Wellicht dat een paar van de jongelingen (Manco, Nijland) voor een korte periode verhuurd kunnen worden, maar dat is het dan ook wel. Tenzij… PSV hyperactief gaat worden op de transfermarkt met het aantrekken van spelers. Dan kan er natuurlijk van alles gebeuren. We wachten af.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>