Argentijnse spits voor PSV?

PSV volgt de jonge Argentijnse aanvaller Gabriel Hauche. Volgens dit bericht zou PSV zich al gemeld hebben bij de zaakwaarnemer van de 22-jarige spits van Argentinos Juniors, de club waar Diego Maradona ooit zijn loopbaan begon.

Wie weet komt er dus weer een Spaanstalige speler naar PSV.

Een andere jonge Zuid-Amerikaanse voetballer heeft weer een boete te pakken. Jonathan Reis keerde te laat terug uit Brazilië en kon bij Jan Reker op het matje komen. Weer een incidentje rond deze speler, die zo’n welkome versterking van de Eindhovense aanval zou kunnen zijn. De vraag is of zijn toekomst nog wel bij PSV ligt.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>